Welkom op Vitamine Vader +31 (0) 20 1234567

Info@VitamineVader.nl

20 juni: Vaders Vandaag @ Restaurant Vandaag

Geachte vaders en moeders,

Namens Vitamine V en Stichting Single Supermom willen wij u hierbij uitnodigen voor een bijzondere voorbeschouwing op Vaderdag 2015 genaamd: Vaders Vandaag

(in Restaurant Vandaag)

Een bijzonder culinair event waar de waarde en de betekenis van het vaderschap anno 2015 primair staat. Die waarde en betekenis is niet tot een enkele kreet of zin terug te brengen. Zeker in een metropool als Amsterdam waar we te maken hebben met een breed palet van culturen die allen hun eigen waarde en betekenis geven aan dat vaderschap. Stichting Single Supermom is een organisatie van moedige moeders die niet alleen het moederschap, maar ook het vaderschap recht in de ogen kijken, omdat zij als moeders realiseren hoe waardevol de vader is in het leven van een kind.
Met Vaders Vandaag brengen we het vaderschap van vandaag in kaart, maar zullen we ook dan ‘vandaag’ besluiten nemen. Want als het gaat om de bewustwording van die waarde en betekenis van vaderschap is er nog veel werk te verzetten. Dat geldt niet alleen voor de vaders, maar zeker ook voor de moeders en de maatschappij waarin onze kinderen opgroeien. Met Vaders Vandaag worden concrete en haalbare besluiten genomen ten gunste van een betere toekomst van onze kinderen en daarmee de vaders en moeders van morgen. En Vaders Vandaag zet de vader van vandaag in zijn kracht, omdat Vitamine V vindt dat vaderschap bovenal een voorrecht is.

Vitamine V draagt inhoudelijk bij aan deze mooie middag. De V van Vitamine V staat niet alleen voor Vader, maar ook voor Verbroedering. En als Amsterdam iets hard nodig heeft, is het wel verbroedering. Met alle vaders, moeders en kinderen.

Voor degenen die in verband met de maand Ramadan vasten is er de gelegenheid het eten mee te nemen.
Schroom niet om dit verhaal en deze uitnodiging te delen. Meldt u aan op de volgende Facebook website:
https://www.facebook.com/Vadersvandaag?fref=ts&ref=br_tf

VadersVandaag_A5

The following two tabs change content below.
Orville Breeveld
Orville Breeveld (1978) oprichter van Vitamine V en musicus. In zijn werk als musicus reist hij al jaren de wereld over, maar kan het niet laten om zich in te zetten voor vaders, moeders en kinderen in Nederland en in het bijzonder Amsterdam Zuidoost. Orville Breeveld is ook al 13 jaar de drijvende motor achter het muziekplatform Breathing. Zie www.orvillebreeveld.com & www.breathing.nl
Orville Breeveld

Laatste berichten van Orville Breeveld (toon alles)

Comments

comments