Welkom op Vitamine Vader +31 (0) 20 1234567

Info@VitamineVader.nl

Over Vitamine V


VADERSCHAP IS EEN VOORRECHT!

VITAMINE V is een onafhankelijk platform dat goed vaderschap wil veroorzaken door het voorrecht van vader zijn uit te dragen; een platform voor vaders met de ambitie dus, maar ook voor de betrokken kinderen en moeders. VITAMINE V biedt een platform met vernieuwende programma’s en activiteiten, een efficiënt netwerk en een inventieve lobby.

VISIE

Vaders zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van hun kinderen. Daarom is het belangrijk dat vaders hun rol vroeg in het leven van hun kinderen invullen en dat ook blijvend doen. VITAMINE V wil een gemeenschap creëren waarin een open en eerlijke dialoog wordt gevoerd over vaderschap. Deze dialoog moet de basis zijn voor een betere relatie tussen ouders en kinderen. Een nieuwe generatie vaders wil het anders doen dan hun eigen vaak afwezige vader het heeft gedaan. VITAMINE V ziet de verandering en wil die verandering stimuleren en zichtbaar maken.

De naam Vitamine V 

Vitamine V is het vertrekpunt waarbij de aanwezigheid van  een vader in de opvoeding van een kind een essentiële standaard is en de afwezigheid van een vader in de opvoeding een gebrek is. Net als in het menselijk lichaam de afwezigheid of een te laag gehalte van bijvoorbeeld  vitamine B een ernstig gebrek is. Moeders, hoe sterk ze ook zijn, kunnen en mogen het niet alleen doen.

VITAMINE V VADERMOEDERKIND

De V staat voor Vader, maar ook voor:

VITAMINE_VADER_veelz

The following two tabs change content below.
Orville Breeveld
Orville Breeveld (1978) oprichter van Vitamine V en musicus. In zijn werk als musicus reist hij al jaren de wereld over, maar kan het niet laten om zich in te zetten voor vaders, moeders en kinderen in Nederland en in het bijzonder Amsterdam Zuidoost. Orville Breeveld is ook al 13 jaar de drijvende motor achter het muziekplatform Breathing. Zie www.orvillebreeveld.com & www.breathing.nl
Orville Breeveld

Laatste berichten van Orville Breeveld (toon alles)