Welkom op Vitamine Vader +31 (0) 20 1234567

Info@VitamineVader.nl

Parents Team Building: Papas Meet The Mamas

Family All Together At Christmas Dinner


Vitamine V investeert sedert 2009 in het bevorderen van communicatie tussen vaders en hun kinderen. Maar ook tussen het impulsen geven om de teamspirit tussen vaders en moeders te bevorderen. Een kind alleen of samen opvoeden is haast zoiets als een bedrijf runnen. En net zoals in het bedrijfsleven moet er geïnvesteerd worden in het verbeteren van samenwerking, begrip, communicatie, brandoefeningen (voor wanneer het echt mis gaat). Het bedrijfsleven doet dat meestal met team building dagen. Culturele uitjes, sportdagen, cursussen en groepsdynamiekstrainingen, communicatietrainingen en ga zo maar door.

Vitamine V ziet het opvoeden van een kind door vader en moeder als het runnen van een bedrijf. En zodoende investeert Vitamine V in ouder en kind teambuilding dagen. Zowel tussen vader en kind, maar ook zeker tussen vader en moeder. Of ze nu het kind in 1 huishouden of 2 huishoudens opvoeden.

Papas Meet The Papas is een traject van meerdere sessies waarin vaders en moeders in tweetallen gesprekken aan gaan. Hier is weer de Winnende Deler Delen: open gesprekken zonder te oordelen en zonder te debatteren of discussieren. Open communicatie gesprekken waarin andere ouders mee kunnen luisteren en praten.

Er zijn kleine sessies voor maximaal acht vaders en moeders en grote sessies waarbij ook een luisterend publiek aanwezig is.

The following two tabs change content below.
Orville Breeveld
Orville Breeveld (1978) oprichter van Vitamine V en musicus. In zijn werk als musicus reist hij al jaren de wereld over, maar kan het niet laten om zich in te zetten voor vaders, moeders en kinderen in Nederland en in het bijzonder Amsterdam Zuidoost. Orville Breeveld is ook al 13 jaar de drijvende motor achter het muziekplatform Breathing. Zie www.orvillebreeveld.com & www.breathing.nl
Orville Breeveld

Laatste berichten van Orville Breeveld (toon alles)