Welkom op Vitamine Vader +31 (0) 20 1234567

Info@VitamineVader.nl

Vitamine V Round Table

RRXDROP16


De Winnende Deler is Delen

Aan een ronde tafel zitten drie of vijf vaders en ‘fathers-to-be’ die hun persoonlijke ervaringen delen als vader en als kind. De basis van de interactie is vertrouwen en open communiceren. In de zaal zitten dochters en zonen, moeders en vaders die na afloop van elke Round Table ronde onder begeleiding van een moderator de gelegenheid krijgen om vragen te stellen, maar nooit te oordelen. Alle verhalen worden door een notulist anoniem opgeschreven. De Winnende Deler is Delen en de Vitamine V Round Table inspireert vaders om ook open te communiceren met hun kinderen, hun partner en ook andere vaders.

Delen is niet debatteren en niet discussiëren

In de Nederlandse debatcultuur worden vaak groepen bij elkaar gezet om vanuit tegengestelde meningen met elkaar te discussiëren. Het is discussie vanuit tegenstellingen, ego en (ver-) oordelen. Sommige mensen zijn dan bang of voelen zich niet vrij om hun verhaal te delen. Bezoekers gaan onvoldaan naar huis omdat ze zich niet gehoord voelen. Vitamine V doet dat anders. We delen en luisteren, maar we discussiëren of debatteren niet.

Vitamine V inspiratie intermezzo’s: om de harten te openen

Muziek, dichtkunst, comedy, theater en filmpjes hebben de kracht om ons dieper te raken dan we in normale gesprekken ooit durven dromen. Tijdens de Vitamine V Round Table wordt iedere nieuwe tafelronde ingeluid met een voordracht door een artiest. Dat kan een lied zijn of een gedicht. Het is een methode om de harten te openen om de vaders vanuit hun harten te laten spreken. Bekende of onbekende zangers of rappers componeren of schrijven een nieuw stuk of zingen een lied wat hun vadergevoel vertolkt. Soms is het ook een vader die aan tafel is uitgenodigd en iets speciaal voor de Round Table heeft geschreven.

The following two tabs change content below.
Orville Breeveld
Orville Breeveld (1978) oprichter van Vitamine V en musicus. In zijn werk als musicus reist hij al jaren de wereld over, maar kan het niet laten om zich in te zetten voor vaders, moeders en kinderen in Nederland en in het bijzonder Amsterdam Zuidoost. Orville Breeveld is ook al 13 jaar de drijvende motor achter het muziekplatform Breathing. Zie www.orvillebreeveld.com & www.breathing.nl
Orville Breeveld

Laatste berichten van Orville Breeveld (toon alles)